fredag 13 november 2015

v. 47

Idag har vi varit tillsammans med 3A på teater på Buaskolan. Det var en musikteater där vi fick lyssna på en väldigt duktig solist som spelade på marimba. Alla verkade nöjda efteråt, men att vänta på bussen var kallt och blött! Vi fick ta innerast när vi kom hem till skolan igen. Idrottslektionen idag på em fick bli i klassrummet, eftersom idrottshallen var upptagen för en överraskningsföreställning för 7-9.

Vi har också hunnit med att ha klassråd inför måndagens elevråd. Det kom många bra förslag om maten, skolgården och annat som våra elevrådsrepresentanter får ta med sig till det mötet.

Nästa vecka kommer vi att arbeta vidare med vårt religionsarbete som vi inlett denna vecka. Vi har börjat läsa och prata om den nordiska mytologin och kommer också titta lite på de grekiska myterna. Sedan blir det kristendom, judendom och islam som vi går vidare till.

Jag påminner er som inte lämnat in lappen om torgförsäljningen idag att göra det senast tisdag. Det visade sig att 8A kommer att stå på torget samma dagar som oss, men jag har pratat med deras klassföreståndare Eva och vi tror att det finns tillräckligt med kunder för båda klasserna.

Nu är det dags att ändra dag för läsloggen. Den kommer hädanefter att lämnas in på torsdagar och komma hem igen på fredagar. Vi kommer att arbeta med den på fredagseftermiddagarna när Sofie är med i klassen tillsammans med mig.

På söndag är det dags för klassaktiviteten här på skolgården. Se inbjudan i ett tidigare inlägg! Jag har tyvärr inte möjlighet att vara med, men hoppas ni får det trevligt.

Med önskan om en trevlig helg (gärna med betydligt bättre väder än nu i eftermiddag)!
/Maria

Kom ihåg v. 47
MÅNDAG: Slöjd
TISDAG:
ONSDAG:
TORSDAG: Ta med läsloggläxan
FREDAG: Idrott i idhallen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar