onsdag 1 juni 2016

Vecka 22-23

Jag kom på att jag nog kommit ur rutinerna när det var studiedagar förra veckan, så här kommer ett sent (och ett tidigt) blogginlägg!

Vi jobbar på för att bli klara med deckarna och allt annat och har så smått börjat städa och plocka ner saker i klassrummet. Vi är ju kvar i samma klassrum nästa år, så mycket kan ju få stanna kvar. Igår röstade vi om vad vi ska göra med vår stad och majoriteten ville att grupperna ska lotta ut det som de gjort. Därför kan det vara bra att ta med en glasslåda eller liknande för att få hem sina saker på ett bra sätt. Skicka med den senast tisdag! Skicka också med en plastpåse (gärna namnad!) till det som ska skickas hem.

Imorgon kommer en kille och hälsar på i klassen. Han ska börja i vår klass till hösten och alla är mycket förväntansfulla!

På fredag går vi till biblioteket och då lånar vi inte böcker att ta med hem. Skicka med det som finns kvar hemma. De som varit borta kan få hem en del att göra klart under resten av terminen, men vi har inga gemensamma läxor.

Nästa vecka kommer de som inte bakat ännu få fixa lite med det, så att vi kan göra en liten utflykt någon av de sista dagarna. Det blir på skoltid och i närheten av skolan. Eventuellt gör vi något tillsammans med 4B och Monica.

Torsdag 2/6: Ny elev hälsar på
Fredag 3/6: Ta med biblioteksböcker, idrott ute

Måndag: 6/6: Nationaldag, ledigt från skolan
Tisdag 7/6: TL på utflykt, Maria följer med, ta med glasslåda
Onsdag 8/6:
Torsdag 9/6: Uteidrott
Fredag 10/6: Idrott

Ha det gott!
Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar