tisdag 16 augusti 2016

Välkomna tillbaka!

Då är det snart dags att börja i 4:an! Vi har arbetat några dagar med att göra i ordning och förbereda och nu ser vi fram emot att träffa klassen igen. Den första veckan kommer vi att ägna åt att prata om hur vi vill ha det tillsammans, lära känna varandra ännu lite bättre och att ha trevligt tillsammans.

Klassen kommer att träffa några nya lärare i år. Niklas kommer vara kontaktlärare tillsammans med mig och också ta ansvar för matten. Jenny Tyrbo kommer ha klassen i NO och Mattias Gylling kommer undervisa i idrott. Dessutom kommer Eva Martinsson och Marie Karlsson komma och vara resurs i klassen vid olika tillfällen under veckan.

Först dagen kommer vi att dela ut en klasslista och "Viktiga uppgifter om elev på Lindbergs skola". Skicka tillbaka telefonlappen så snart som möjligt. Om något inte stämmer på klasslistan så ändra och skicka med den också. Hör av er om ni behöver lapp om att anmäla specialkost till köket. Den måste förnyas varje år, men däremot ska det inte behövas något läkarintyg längre. Vi testar att inte använda plastfickor i år, så påminn barnen om att lämna fram lappar som vi delat ut i skolan.

Schemat är klart, men ska finjusteras lite innan vi skickar hem det. Det som är viktigt för er att känna till nu i början är att klassen slutar kl. 14.35 på måndag, tisdag och torsdag, 15.30 på onsdagar och 13.20 på fredagar. Det är nog bra om de har med en extra frukt eller smörgås till den långa onsdagen, så det finns lite energi kvar ända till bussen går hem. Idrott kommer 4B ha på onsdag före lunch och fredag efter lunch. Ett uppdaterat schema kommer hem under nästa vecka.

Frånvaron vill vi att ni som tidigare anmäler i skola24. Där går det också bra att anmäla om ert barn ska vara ledig en del av dagen, för t.ex tandläkarbesök.

Tider för föräldramöte och utvecklingssamtal kommer de närmaste veckorna. Hör av er till mig eller Niklas om det är något ni undrar över eller vill framföra:
maria.patriksson@varberg.se; niklas.andersson@varberg.se

Vänliga hälsningar
Lärare i 4B, genom Maria


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar