fredag 11 november 2016

Vecka 46

Ännu en vecka är slut! Vi har arbetat med kortfilmerna i stopMotion och nästa steg blir att klippa ihop dem i iMovie. Jag var hemma och vabbade, men Niklas berättade att det gick väldigt bra med arbetet och att det kommer att bli fina filmer.

Idag har vi pratat om Sverige och hur det kan delas in i landskap och län, samt vad Götaland, Svealand och Norrland är. Kolla gärna med barnen vad de snappat upp. Vi arbetar vidare med det under veckorna fram till jul. Om allt funkar så kommer de att få en app på sina paddor där de ska träna sig på landskapens namn och läge. Jag visar dem nästa vecka hur de ska göra med den.

Både ni och vi har märkt att det krånglat med bussarna till Trönninge. Ansvarig på Hallandstrafiken har gjort vissa förändringar för att det ska fungera. Vi har fått följande information: Några elever flyttas till en annan buss och de som berörs av det har idag fått hem en ny lapp om det.  För övrigt åker man med samma buss som tidigare, men om det skulle vara så att Bergkvarabussen blir full åker man istället med Veddigebussen och den släpper av på sammas ställe. Hör av er till Ann-Britt eller oss om något skulle fortsätta att krångla. 

Till nästa vecka är det ingen läxa i engelska, men däremot läslogg som vanligt till måndag. På måndag kommer vi att åka till Varberg på skolbio.

Kom ihåg nästa vecka:

MÅNDAG: bio, läsloggläxa
TISDAG:
ONSDAG: Idrott, långdag
TORSDAG:
FREDAG: Idrott

Trevlig helg!
Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar