fredag 20 april 2018

Vecka 17

Hej därhemma!

Vi arbetar på med att göra film på SO:n. En del grupper är klara, några håller på och en del har ännu inte kommit igång med att filma. De väntar otåligt, men det jämnar ut sig i sista änden. Alla kommer ha fått lika mycket tid att arbeta med filmen till slut och det ska blir spännande att se slutresultatet. Igår var vi hos fadderbarnen och skrev på berättelserna som de gör tillsammans. 5:orna kommer att få göra klart dem och ge dem till sina fadderbarn då de är klara.

Till nästa vecka är det 2 läxor: läslogg i Kensukes rike till måndag och engelska till fredag. Instruktioner till engelskan finns i showbie. Det handlar om att skriva en text och berätta om hur man hjälper till hemma och sedan läsa in sin text.

Eva och Mattias påminner om att alla måste ha med sig idrottskläder till idrotten. Nu kommer de att vara ute så mycket som möjligt, och de byter om även till de lektionerna.

För dem som säljer majblommor går det bra att ta med väskan när man känner att man sålt klart. Om det skulle vara så att man behöver mer blommor, går det också bra såklart.

Idag var det första matrådet med elevrepresentanter från varje klass och representanter från matpersonalen. Vi hade klassråd innan och skickade med klassens tankar och önskemål om maten och matsalen.

KOM IHÅG VECKA 17

MÅNDAG: läsloggläxan klar, idrott för EV-gruppen
TISDAG: Idrott
ONSDAG:
TORSDAG: Kompisarbete tillsammans med kurator Maria
FREDAG:Idrott, läxa engelska klar

Nu hoppas vi på ett lika fint helgväder som det är utanför fönstret i arbetsrummet just nu!
Hälsningar från klasslärarna i 5:an

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar