torsdag 11 februari 2016

Vecka 7

I veckan har vi avslutat vårt religionsarbete med att redovisa filmerna för F-2:orna. Det gick jättebra! Vi har startat upp vårt arbete med "Vårt samhälle" och har inlett med att prata om vad ett samhälle är och vad man behöver för att kunna bo på en plats. Vi har också hunnit med att börja med Deckarhandböckerna idag. Vi har arbetat med att skriva personbeskrivningar och nästa steg blir att alla ska skapa sina huvudpersoner, dvs två deckare till sitt mysterium.

Imorgon är jag ledig och Karin och Sofie tar hand om klassen. Hör av er till Karin om det är något särskilt: karin.tengvall@varberg.se

Nästa vecka blir lite speciell, så kolla extra noga på schemat! Eftersom jag är ledig imorgon blir det ingen ny läsloggläxa förrän efter sportlovet. Uppmana gärna barnen att läsa hemma ändå!

På tisdag är det dags för Sjöaremossen. De elever som åker bil till mossen ska anmäla sig till Carina Svensson som kommer att vara på plats från 8.45. De elever som åker bil hem anmäler sig till mig innan de ger sig av vid dagens slut.

Tänk på nästa vecka:

MÅNDAG: Slöjd
TISDAG: Sjöaremossen (tänk på att sjukanmäla på skola24 i god tid, så vi vet vilka vi ska räkna in i bussen och på mossen!)
ONSDAG:
TORSDAG: Uteidrott, TL-utbildning för trivselledarna Viktor, Freja och Filippa
FREDAG: Studiedag

Ha en trevlig helg!
Maria


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar