fredag 2 februari 2018

Vecka 6

Vilken mysig lektion vi hade igår då alla femmor som var i skolan igår läste för fadderbarnen! Det uppskattades av både stora och små. I varenda ledig vrå i F-3 och 4-6 satt det femmor som läste högt och hade det trevligt med sina egna och andras fadderbarn. I slutet av inlägget finns det bilder från dagen. Vi hann fånga många av dem på bild och de bilderna kan ni se i slutet på inlägget. De som inte fastnade på bild eller var frånvarande kommer det bild på nästa gång vi lägger ut bilder istället!

Vi håller på för fullt med utvecklingssamtalen och det är trevligt att träffa er och prata igenom hur vi tillsammans kan göra bästa möjliga skoldagar för era barn!

Alla har idag fått läxa i engelska och det finns tydliga instruktioner i showbiemappen. Den här gången är det inte glosor, utan man ska träna på att skriva frågor med "did". Det har vi gått igenom idag på lektionen och man kan välja två olika nivåer på läxan, utifrån vad man tycker blir lagom utmanande. 

På måndag drar vi äntligen igång med Elevens Val igen och det innebär att 6 stycken ska ha med idrottskläder. Eleverna vet om det gäller dem. Det blir en förändring på så vis att Adelas träslöjd utgår och istället kommer Birgitta leda en grupp i engelska. Eva M tar en paus med friluftsliv och kommer istället att ett tag framöver leda en läsgrupp. Övriga grupper fortsätter på samma sätt. 

Missa inte inbjudan till föräldraföreningens årsmöte som finns i inlägget nedanför!

Nu önskar vi en trevlig helg till alla elever och föräldrar i femman!
/Monica, Eva och Maria

VECKA 6:
MÅNDAG: Elevens val, idrott för vissa
TISDAG: Idrott för alla
ONSDAG:
TORSDAG: Långdag
FREDAG: Idrott, läxa engelska klar på showbie





























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar