fredag 23 mars 2018

Vecka 13

Hejsan!
Veckan har sprungit iväg och i onsdags var många av 5:orna med om en öppen lektion. En del av dem var med om två stycken, både med Maria och Magnus. Eleverna har fått mycket beröm från de lärare och rektorer som besökte oss och vi tackar alla elever för ett gott samarbete med lektionerna! Det är ju lite speciellt med 10 personer i klassrummet, som observerar, kanske inte minst för undervisande lärare.
De elever i 5:1 som inte gjort läxan i engelska till förra veckan har fått som uppgift av mig, Maria, att göra den så snart som möjligt. Det är ingen ny läxa till nästa vecka, för då är det ju ledigt på fredag. Jag är lite osäker på vad 5:2 fått för instruktioner, men kolla gärna det med dem!
Besöket i kyrkan den här veckan har blivit framflyttat till nästa vecka, på onsdag efter lunch. Annars ägnar vi nästa vecka åt att komma ikapp efter all sjukfrånvaro och för att kunna börja på ny kula efter påsklovet.

KOM IHÅG NÄSTA VECKA:
MÅNDAG: Idrott för EV
TISDAG: 
ONSDAG: Besök i kyrkan
TORSDAG: 
FREDAG: Påsklov

Ha en trevlig helg!
Maria, Monica och Eva
Som avslutning kommer här en hälsning från vår skolsköterska
Hej bästa vårdnadshavare,
 Här kommer en liten påminnelse om hänsynstagande gentemot våra elever med astma och allergi. Elever med astma och allergi kan vara känsliga för en rad olika miljöfaktorer som vi tillsammans kan hjälpas åt att underlätta. Vårterminen är en extra känslig tid för många elever med dessa besvär.
Tänk gärna på att olika pollenallergen och pälsdjursallergen kan sitta fast i era barns kläder som påverkar andra elever negativt under skoldagen. Tänk också gärna på att starka dofter från parfym, hår- och hudvårdsprodukter kan vara väldigt besvärligt för dessa elever. 

Vänligen, 
 Annika Hultqvist
Skolsköterska
Lindbergs skola
Mail, 
annika.hultqvist@varberg.se
Mobil, 0705 454 506


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar