torsdag 20 oktober 2016

Vecka 43

Kan bara instämma med Niklas i inlägget nedanför! Det gäller att hänga med när kreativiteten flödar. Igår em skrevs det filmmanus och halva gruppen skapade filmmusik på garageband då vi hade musik. Det gäller att hitta rätt stämning i musiken för att förstärka känslan i filmen. Det kommer bli fantastiska filmer!

Nästa vecka blir ju sista veckan innan höstlovet och vi försöker avsluta och göra klart en del saker. Det blir ingen läxa i engelska till nästa vecka. Läslogg till måndag är det däremot som vanligt. Den här veckan är en av frågorna en utvärderingsfråga om hur man tycker att man arbetar och deltar i uppgiften på måndagslektionen då vi diskuterar deras svar och det de läst. På så vis kan de få reflektera över sitt eget lärande och vi kan återkoppla till strategierna för framgång i lärandet som vi nu använder aktivt i klassrummet.

När eleverna av olika anledningar inte kan delta i idrotten är det bäst om ni skickar med en lapp till Mattias, eller mailar honom på mattias.gylling@varberg.se.

KOM IHÅG NÄSTA VECKA:

Måndag: Läslogg färdig
Tisdag:
Onsdag: Idrott, långdag
Torsdag:
Fredag: Idrott

Ha det gott!
Maria


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar