fredag 10 februari 2017

Vecka 7

Jag var på en mycket inspirerande introduktion till vårt radioprojekt i onsdags. Jag har berättat för klassen och på tisdag sätter vi igång den kreativa processen. Vi behöver fördela rollerna i klassen och skapa de inslag som ska fylla vårt program. Det verkar som att vi har möjlighet att anmäla klassen i två grupper och det ger ju mer sändningstid och fler kan få vara med i studion och sända live. Vi hoppas verkligen att detta ska bli en rolig utmaning!

Snön kom ju i veckan och vi har pratat mycket i klassen om hur man ska förhålla sig om man vill vara med i snöbollskastning. Jag var ute extra på rastvakt igår och Niklas idag för att hålla koll och stötta upp. Det blir lätt för hetsigt mellan en del klasser med ganska upprörda känslor från båda håll. Både igår och idag har vi valt att avsluta rasterna något tidigare, som en åtgärd för att lugna ner stämningen. I klassen har vi pratat om att det är viktigt att alla har det bra på rasten och att det är det som är vår utgångspunkt då vi begränsar en del aktiviteter. Om snön ligger kvar på måndag är det toppen om ni hjälper till att prata lite hemma vid köksbordet om hur man kan tänka runt snö och eventuell snöbollskastning.

Det blir ingen ny läxa i SO till nästa vecka. Däremot kan det bli lite att göra klart inför lovet för en del. Jag har idag skickat hem en lapp om Schackfyran där vi vädjar om skjuts till och från Sparbankshallen. Läs och skicka tillbaka den nedre delen så fort som möjligt. Det spelas schack i skolan då vi har tid över och det märks att eleverna är motiverade och tränar mycket även på fritiden.

Köket meddelar att de skaffat ett konto på instagram för att nå ut till er föräldrar och eleverna. Den heter: koket.Lindbergsskola.

TÄNK PÅ NÄSTA VECKA

Måndag: 
Tisdag: Radioprojektet startar
Onsdag: Idrott, långdag 
Torsdag:
Fredag: Idrott

Ha en trevlig helg!
Maria

Föräldraföreningen vill gärna göra reklam för en föreläsning för föräldrar. Här kommer en inbjudan till det: 







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar