fredag 3 februari 2017

v. 6

Hej på er!

I veckan som gått har vi hunnit med att skriva argumenterande texter, prata om hur det var att leva på vikingatiden och jämföra med vår egen tid, arbetat med rymden, haft musik och spelat What makes you beautiful av One direction, arbetat med graffiti, tränat på vinklar och mattebegrepp kopplade till det, pratat om att vara schysst på nätet och säkert en hel del mer. Man hinner mycket på en vecka!

Vi har i skolan avslutat arbetet med Kompisboken, så om man inte redan lämnat in den är det bra om man tar med den på måndag. Istället finns det en läsläxa på showbie som är kopplad till SO:n med lite frågor till. Några har valt att ta hem sidorna på papper, men de flesta vill läsa direkt på iPaden (Det finns fotografier på boksidorna i mappen. Observera att den sista sidan ligger överst, så det inte blir helt obegripligt!). Det är viktigt att man gjort läxan, så man är förberedd till lektionen.

Kommunen erbjuder utbildning till föräldrar. Klicka på länken och läs mer: http://www2.varberg.se/nyhetsarkiv/nyheter/nustartarvarensforaldrautbildningar.5.4c427f9c159c7b3a59f54cf4.html

I veckan lämnade jag ut lappar om Sjöaremossen. Lämna in dem på måndag, om ni inte redan gjort det.

KOM IHÅG NÄSTA VECKA:

Måndag: Läsläxa SO
Tisdag: Vi åker till Varberg på teater
Onsdag: Idrott, långdag
Torsdag:
Fredag: Idrott, trivselledarna är med på F-2:s idrott kl 8.40-10.30. Behöver inte vara ombytta.

Ha en trevlig helg!
Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar