fredag 24 november 2017

Vecka 48

Så blev det vinter en kort stund i veckan. Vi gick från vinterlandskap med stora snöflingor till slask och stora vattenpölar på bara en dag. Vi har från den här terminen en ny regel på hela skolan som innebär att snöbollskrig inte är tillåtet. Vi ser att det så lätt urartar till att bli bråk och skapar otrygga situationer för barnen och därför har vi beslutat att förbjuda det helt och hållet. På många andra skolor i kommunen är det på samma sätt. Alla elever tyckte väl inte att det var det bästa beslutet vi tagit, men vi försökte förklara att det handlar om deras trygghet och säkerhet.

Nästa vecka på tisdag kommer vi att ha provet i SO och sedan avslutar vi arbetet med Norden. Vi kommer att träna på lektionerna idag och på måndag och det är bra om eleverna tränar lite hemma också. Till på måndag är det läsloggläxa som vanligt och på måndag kommer det också komma hem en läxa i engelska som ska vara klar på fredag. Vad det blir har vi inte bestämt ännu, men det kommer att finnas tydliga instruktioner på showbie.

På måndag kommer vi att byta EV-grupper och det innebär att det blir nya elever som har idrott. De får välja grupp idag, så de vet om det gäller dem.

KOM IHÅG NÄSTA VECKA:
Måndag: Läxa läslogg klar, ny läxa engelska och läslogg, idrott för EV
Tisdag: Idrott för alla, prov SO
Onsdag:
Torsdag: Långdag
Fredag: Läxa i engelska klar

Ha en trevlig helg!
Maria, Monica och Eva

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar