fredag 12 januari 2018

Vecka 3

Efter en kortvecka är det redan fredag och vi går in i andra halvan av femman! Nästa vecka är Monica tillbaka från sin semester och då ska allt vara som vanligt igen. Vi har börjar skriva på kap. 8 i Huset och arbetar i SO:n vidare ett tag till med yrken. I NO:n avslutar de arbetet med sopor och sopsortering och nästa område blir kemi. I idrotten kommer Mattias och Eva snart att göra nya grupper, för att fortsätta arbetet med att blanda eleverna och öka känslan av samhörighet mellan eleverna. I onsdags startade vi terminen med att eleverna fick intervjua varandra och sedan presentera sin kompis för två andra kompisar.

På måndag avslutar vi den här perioden med Elevens Val och sedan är det dags för att välja vad man vill fördjupa sig i under nästa period. Eventuellt dröjer det två veckor innan den perioden drar igång, men det är inte helt färdigplanerat ännu. Vi kommer förändra läxan i engelska så att den istället kommer att vara från fredag-fredag. 

Utvecklingssamtal kommer vi att börja med de närmaste veckorna och ni kommer att träffa samma lärare som förra gången. Varbergs kommun kommer att använda ett nytt system som heter Unikum för omdömen, rapporter om kunskapsutveckling och framåtsyftande planeringar i samband med utvecklingssamtal. Vi på Lindbergs skola är en av pilotskolorna och kommer därför att använda det systemet redan nu i vår parallellt med skola24. Frånvaro registrerar ni precis som tidigare i skola24. Klicka på den här länken för mer information om hur ni tar del av informationen i Unikum: https://varberg.se/unikum


TÄNK PÅ NÄSTA VECKA:

MÅNDAG: Idrott för EV-gruppen
TISDAG: Idrott för alla
ONSDAG: 
TORSDAG: Långdag
FREDAG: Ny läxa engelska




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar