tisdag 22 mars 2016

Vecka 12 och 14

Vi hade en härlig utflyktsdag i fredags och det märks på barnen att de fått många roliga minnen och upplevelser tillsammans. Stort tack till alla er föräldrar som ställde upp och hjälpte till under dagen! Utan er hade det inte varit möjligt att genomföra vår utflykt på ett tryggt och säkert sätt. Lite bilder kommer längre ner på sidan! En lycklig slump är att den text klassen läste och svarade på frågor till i de nationella proven förra veckan handlar om en klass som åker till ett badhus. 

Det har gått väldigt bra hittills med de nationella proven! Veckan efter påsklovet kommer vi att avsluta med att läsa och skriva faktatext. När allt är rättat och klart kommer jag att återkoppla till er hur det har gått för ert barn. 

Vi har fått en ny skolsköterska som heter Gunilla Wingbro Carlsson. Ingemo är tjänstledig för att arbeta med andra uppgifter. Gunillas kontaktuppgifter är 0340-82863, 0705-454506 och gunilla.wingbro.carlsson@varberg.se. Hon arbetar på skolan alla dagar utom fredagar. 

Vårt arbete med staden börjar gå mot sitt slut. Jag lägger några bilder på den också längst ner i inlägget. Det har varit ett väldigt kreativt arbete! Vi har tänkt att de deckare som barnen håller på att skriva ska få utspela sig i vår stad. Ett stort problem löste sig idag. Fängelset saknade tak och det verkade inte säkert i en stad där det kommer att röra sig så mycket brottslingar! Imorgon kommer Sarah från Varbergs sparbank tillbaka. Då tror jag att hon ska arbeta med veckopeng och hur länge man måste spara för att köpa det man vill ha. Den 8/4 avslutas pilotprojektet med att vi får åka buss till banken för ett studiebesök. 

Nu på torsdag tänkte Monica och jag slå ihop 3B och 4B för gemensamt påskmys. Vi ska göra en lek ute och fika tillsammans. Påminn barnen om att vara klädda för att vara ute lite extra efter lunchrasten. 


Jag påminner om att det är studiedag på måndag 4/4. 

TÄNK PÅ V. 12 och 14

Onsdag 23/3: Banken på besök
Torsdag 24/3: Påskmys med 4B

Måndag 4/4: STUDIEDAG
Tisdag 5/4: NP svenska
Onsdag 6/4: NP svenska
Torsdag 7/4: Banken på besök
Fredag 8/4: Vi åker till banken och hälsar på

Glad Påsk allesammans!
Maria





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar