fredag 19 maj 2017

Vecka 21

Idag har vi pratat i klassen om lite olika utflykter och aktiviteter som är på gång resten av terminen. Vi har ju vår badresa den 7/6 och stort tack till er föräldrar som anmält att ni kan följa med. Vi tittar igenom lapparna på måndag och återkommer till er som berörs av det. 

Nu på onsdag kommer alla 3:or och 4:or åka till stan för att delta i Varbergs skolorienteringsdag. Vi kommer att springa en orientering vi FK Friskus stuga och därefter äta lunch som vi har med oss från skolköket. Om man vill får man ha med sig egen fika såklart. Vi är tillbaka på skolan 13.20. Alla behöver komma till skolan klädda för orientering, eftersom det inte finns möjlighet till ombyte där. Om man vill kan man ta med sig ombyte och byta om till då vi kommer tillbaka till skolan, men dusch är inte säkert att vi kan ordna. 


Det man behöver tänka på för den här dagen är:
  • Oömma kläder, eftersom det kan vara lerigt i skogen
  • Rejält med dricka
  • En tallrik eller kåsa +bestick
  • Eventuell fika/frukt
Vi planerar också för en trivseldag på Valinge IP tillsammans med 4A. Då kommer vi att grilla, göra samarbetsövningar, leka och lära känna varandra lite bättre. Därför kommer vi göra grupper utifrån vilken skola man ska gå på till hösten. Dagen är inte helt klar än, men vi satsar på någon dag under den sista skolveckan. Tanken är att vi börjar och slutar skoldagen på Valinge IP och att eleverna kommer dit och hämtas därifrån. För er som inte kan lösa det själva eller med hjälp av kompisar ordnar vi naturligtvis skjuts från skolan och hem igen vid dagens slut. Mer information kommer!

Tiderna för skolavslutningen är klara och för F-6 B är programmet i kyrkan kl. 12.30-13.30. Vi kommer träffas i klassrummet innan avslutningen och då programmet i kyrkan är slut börjar sommarlovet. Exakt vilken tid vi träffas i klassrummet återkommer vi med, men räkna med att det blir runt 11.30. 

Eftersom det är kort vecka nästa vecka blir det ingen ny läxa i engelska. Istället kan det bli något att göra klart för några, ifall man missat något när man varit sjuk eller ledig. 

Det var nog allt för den här gången!

Ha en trevlig helg allesammans!
/Maria

TÄNK PÅ NÄSTA VECKA:

MÅNDAG: Slöjd
TISDAG: Övning inför skolavslutningen för dem som vill kompa
ONSDAG: Skolorientering (se info ovan!), långdag
TORSDAG: Lovdag
FREDAG: Lovdag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar