onsdag 24 maj 2017

Vecka 22

Vi har haft en bra orienteringsdag! Det kändes ju lite trist att åka till jobbet i ösregn imorse, men som tur var höll det upp och solen tittade fram när vi kom fram till stan. Alla tog sig runt banan och ingen kom vilse:) Pastasalladen från köket gick åt och sedan var det lite lek, fotboll och umgänge med de andra klasserna som var med innan vi åkte hemåt igen.

Vi har lyssnat tillsammans på våra radioprogram och här kommer länkar till programmen om någon inte hade möjlighet att lyssna då vi sände.

https://youtu.be/yuOO9Rgz-G8
https://youtu.be/yY0fzS0i1uo

Den här veckan är ju redan slut och nästa vecka blir den sista hela veckan innan skolavslutningen. Vi ska försöka arbeta på med att göra klart, avsluta och städa undan. I slutet av nästa vecka kan barnen ta med sig en plastpåse eller två för att börja plocka hem sina saker, så är vi förberedda om vi skulle få städlust.

Det blir inga läxor till nästa vecka, men precis som den här veckan kan det blir lite olika individuella uppgifter att göra klart.

Allt är ordnat med badresan och de föräldrar som är snälla och följer med har fått mail från mig om det. Det blir som sagt den 7/6 och mer information om det kommer i nästa veckobrev.

Tänk på nästa vecka:
MÅNDAG:
TISDAG:
ONSDAG: långdag, idrott
TORSDAG:
FREDAG: idrott, ta med plastpåsar

Ha en härlig långhelg allesammans!
Maria






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar