fredag 24 mars 2017

Vecka 13

Hej på er!

Ännu en vecka är slut och vi har idag haft en härlig och intensiv dag på fästningen. Vi fick två rejäla guidningar av Bockstensmannen och medeltiden på Varbergs fästning. Fråga gärna barnen vad de kommer ihåg och har lärt sig! Guiderna var imponerade av barnens intresserade och genomtänkta frågor. Vi följer upp besöket med någon slags uppgift nästa vecka.

Nästa vecka kommer vi lägga mycket tid på att spela in radioinslagen och sedan börja redigera. Då får vi god nytta av det som våra tekniker lärde sig i Göteborg i tisdags.

Till fredag kommer det en förberedelseläxa i SO på showbie. Det är som vanligt ett textavsnitt som man ska läsa, gärna två gånger och kanske blir det också några frågor på innehållet. Den här gången handlar det om riddarväsendet.

I veckan har det varit elevråd där Carola informerade om hur planerna för Lindberg skola nästa läsår. År 4-6 kommer att hålla till i de lokaler som idag är B-spårets, alltså gamla rödgröna. Man kommer se varje årskurs som en klass, men dela upp den i två grupper. Hur de grupperna kommer se ut är inte bestämt ännu. Före påsklovet hoppas rektorerna kunna vara klara med tjänsteplaneringen så att elever och föräldrar kan få veta vilka som blir kontaktlärare för de olika klasserna. Inbjudan till föräldramöte kommer också från rektorerna inom kort.

KOM IHÅG NÄSTA VECKA:

MÅNDAG: Radioinspelning
TISDAG: Radioinspelning
ONSDAG: Idrott, långdag
TORSDAG:
FREDAG: Idrott

Ha en trevlig helg! Hoppas att solskenet som lyser in genom fönstret i arbetsrummet håller i sig!
/Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar