fredag 31 mars 2017

Vecka 14

Idag har vi repeterat vad vi lärde oss om Bockstensmannen på fästningen. Vi har sett en film, jag har berättat utifrån en tankekarta och uppgiften är nu att skriva en faktatext. Vi har också sett en liten instruktionsfilm för hur man skriver en faktatext och vad en sådan text har för drag. Oj, vad det skrevs! Vi har haft många riktigt bra lektioner den här veckan med god arbetsro och fokus på uppgiften. Roligt!

Nästa vecka på torsdag kommer de elever som vill få hem majblommorna för att sälja. Prata hemma om barnen vill sälja!

Jag har fått inbjudan till att vara med på länsfinalen i Schackfyran den 22/4. Laget ska vara anmält senast den 18/4, men hittills har jag inte fått några anmälningar. Prata hemma om detta och skriv ett mail till mig om ert barn vill vara med och representera klassen. Vi ska prata om det igen i klassen nästa vecka för att undersöka intresset för att vara med.

Det har kommit en länk för att anmäla sig till sommarsimskola. Klicka på länken:
 https://varberg.se/upplevagora/idrottmotionochfriluftsliv/simskola.4.12d3b98d13f7ba71e5a311.html

Det kommer att bli ett informationsmöte den 4/5 kl. 18-19 för föräldrar som har sina barn på Lindbergs skola till hösten. Mötet har blivit framflyttat, så om ni har hört andra datum nämnas tidigare så är det alltså 4/5 som gäller och inget annat.

Ha en trevlig helg allesammans och hoppas att ni inte blir alltför lurade imorgon!
/Maria




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar