fredag 29 september 2017

Vecka 40

På rasten i onsdags blev det spontanlek med fadderbarnen som var ute samtidigt. Det är så härligt att se dem tillsammans! Våra kollegor i F-klassen rapporterar att deras elever frågar efter 5:orna lika mycket som 5:orna frågar efter när det är fadderträff nästa gång. Till allas glädje kan vi därför meddela att nästa träff är nu på måndag och då kommer vi att vara ute och leka tillsammans på F-klassens idrottstid. 5:orna kommer få hjälpa till att organisera det.




På onsdag 4/10 kommer vi att fotograferas till skolkatalogen. De som är trivselledare kommer fotograferas på torsdagen också.

På rasterna under veckan har en del av våra 5:or lekt en brottningslek. De har roligt, men vi ser att det blir lite för tuffa tag och har därför valt att sätta stopp för den leken för att förebygga så ingen råkar illa ut. Vi pratar mycket med era barn om vikten av att äta en bra lunch i lugn och ro. Det får ni gärna prata om därhemma också. Om man någon gång inte gillar maten så finns det ju alltid något som man kan äta av ändå.

För 5:2 kommer det hem matteläxa på ett papper på måndag hälsar Eva. I skrivande stund vet jag inte om det också blir läxa för 5:1. Vi återkommer isåfall.

Det var nog allt för den här gången!

KOM IHÅG NÄSTA VECKA:
MÅNDAG: Fadderträff, idrott för EV, ny läxa engelska (instruktioner kommer på showbie) och läslogg
TISDAG: Idrott för alla
ONSDAG: Skolfoto
TORSDAG: Skolfoto TL
FREDAG: Läxa engelska klar, idrott för alla



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar